„Убавиот збор железни врати отвора.“ Но, што кога вратите не се железни, туку стари и неверојатно убави? Тогаш, покрај убав збор, потребна ви е огромна храброст, бидејќи овие врати можно е да Ве одведат во НОВ свет. Добро внимавајте која ќе ја изберете, а можете да ги пронајдете насекаде. ;)

Со среќа!!

1

 

Sesimbra, Португалија

2

Copenhagen, Данска

3

SousseТунис

4

Ericeria, Португалија

5

Stratford, Онтарио

6

Bucharest, Романија

7

Vama Veche, Романија

8

Minnesota

11

Porto, Португалија

12

Индонезија

13

Santorini, Грција

14

Cilento, Италија

15

Vama Veche, Романија

17

Лондон, Британија

19

Будимпешта, Унгарија

21

Лондон, Британија

22

Copenhagen, Данска

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДоказ дека сме сродни души
Следна објаваЧудесна езерска куќа
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ