Внимание: ова не е модна објава, ниту е преземено од некој популарен моден блог. Исто така, инспирацијата не е позајмена од конкретно Playboy издание. Станува збор за иницијатива на Citizens of the World која што резултира со фотосесијата „Literally Fiction“ во која главна улога имаат девојки со разнишана самодоверба. Истите се фотографирани со книги за само-помош во рацете, преку објективот на Dominic Loneragan.

Поврзаноста на долната облека со провокативни пози и овој тип на книги овој пат се однесува кон понуда на еден начин кој нема да резултира со несакани девијации во однесувањето, себе-изолација или депресивност. Со истата се цели женскиот свет да ја пронајде својата вредност и значењето што го имаат на овој свет преку повик за себе-будење кој нема да асоцира само на спалната соба или повторно обесправување. Напротив – се гради една нова перцепција колку мотивационите книги може да влијаат врз начинот на кој Вие се гледате во огледало, во друштво, како и на професионален и интимен план.

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМинијатурно и органско | Hasan Kale
Следна објаваКако до поголема продуктивност?
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ