Далеку од дланките на Рио, каде „цути“ празничната атмосфера за Светскиот куп 2014, Nike ни нуди поинаков приказ на фудбалот во  „Make Them See“. Приказ кој е помрачен и го илустрира убедувањето за руската страст во фудбалот. Видеото е направено навистина квалитетно од страна на  Jonathan и Josh Baker. 

Вечна борба за поголем успех со многу работа и уште повеќе самодоверба! ;)

1

2

3

5

6

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСе отвори концептуалната Lotus Design Store
Следна објаваКнигите и Вашиот партнер
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ