Во обид да се зачува или да се потсети на зборовите на големите автори од (не)далечното минато, многу корисници на Твитер своите профили ги насловија со нивните имиња – така што, листата подолу вклучува само активни профили кои може да ги следите, да се насмеете и да ни посочите други примери од Твитер заедницата. А можеби истите ќе Ве инспирираат Вие да отворите нов профил? Ве очекуваме во коментари!

1

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодерен стан со ефектни детали
Следна објаваПоубави сме со шминка или без?
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ