Во пресрет на Светското првенство во фудбал што ќе се одржи многу наскоро во Бразил,  погледнете една интересна реклама од M’cDonald’s со најдобрите трикови со фудбалска топка. Возбудата започна ;)

naslovna

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕдна соба, две идеи
Следна објаваБудење на детето во Вас!
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ