Што?
Венчавка која ќе Ви го привлече вниманието.
Зошто?
Затоа што е идеја на двајца библиофили кои стапуваат во брак.
Кога?
Неодамна.
Каде?
Библиотека во Лос Анџелес.
Со кого?
Со најголемите фанови на Хари Потер во регионот.

6

Преку користење на претежно Направи сам идеи, каде што и самата венчавка е резултат на истото – преку фотографиите на нивната пријателка Candice Benjamin, овој пар го прави најубавиот ден од нивните животи уште поубав! „Нашата замисла беше венчавка која што може да ја сместиме во универзумот на Хари Потер, но со некои класични детали“, вели новата брачна двојка. Во прилог, може да погледнете како изгледа трансферот од љубовта кон книгите во реалната љубов од секојдневието.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБела мечта на Миконос
Следна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ