Во еуфоријата пред Светскиот фудбалски куп се придружу и Coca Cola со креативно видео, кое покажува колку е всушност важен фудбалот и тоа не само како најпознат светски спорт, туку и за надминување на стравот, како и помогнување да се победат животните предизвици уште од најраното детство.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСемејството Osbourne со свои колекции на шминка
Следна објаваБела мечта на Миконос
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ