Volvo направи реклама со која го истакнува шведскиот фудбалер Zlatan Ibrahimovic. Успешниот спот насловен од Академијата за Филмови, “Made by Sweden” прикажувајќи го спортистот во неговата родна земја во која е застапена природата, преку ловот и пливањето. Совршено бегање од секојдневната цивилизација со Volvo XC70.

 1

2

3

4

5

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКуќа во бои на морето
Следна објаваКуќа со 1000 огледала
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ