25

Daryna Kossa e дизајнер и фотограф чиј Instagram е полн со уметнички фотографии од храна; добро познати логоа направени од боровиники, калинки се доказ за најзината креативност. Ќе видите дека и грашокот, лебот, лимонот, па дури и од коцките шеќер може да се создаде нешто оригинално и креативно; фустан, птица, риби, па дури има и Супер Марио создаден од храна. Погледнете за што станува збор и инспирирајте се; Вашата следна фотографија може да биде од Вашето ремек дело од храна.

33

32

31

30

29

28

27

26

24

23

22

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБел стан со детали во боја
Следна објаваИлузии во градското секојдневие
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ