Rebecca Mock илустрира интересни анимирани гифови од секојдневниот живот за различни web-медиуми. Илустрациите се вклопуваат во модерната ера на живеење, со брзиот живот организиран со многу технологија, како iPad, лаптоп, вибрирачкиот iPhone и графички таблет.

1

2

3

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕдиторијал | Анџелина Џоли за ELLE US
Следна објаваПарите се отепувачка – Ристо Крле
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ