Дали постои подобрар мотиватор од Nike? Претпознатливото лого “Just Do It” не потсетува да станеме од каучот и да го зграпчиме денот.

Филмот за Nike од вториот дел на фудбалската кампањата “Risk Everything” не потсеќа на старото златно правило – Кој не ризикува, тој не профитира. 

Cristiano Ronaldo, Neymar и Wayne Rooney се фудбалските ѕвезди на Winners Stay, додека Hulk се појавува за две секунди пред голот. За подобра претстава, погледнете го видеото. Погледнете како еден мал терен се претвора во огромен фудбалски стадион.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСекс и драма на седмиот ден од 17.СФФ
Следна објаваКнижевна иницијатива | Среќни со книга
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ