Сè околу нас создава некаков звук, а секој звук сам по себе е мелодија. Композиторот Johnnyrandom бил заљубен во својот велосипед уште од дете. Кога пораснал, добил идеја звуците од составните делови на велосипедот во комбинација со традиционални инструменти да ги преточи во музика. Со тоа, им нашол една поинаква примена на секојдневните предмети. Тој вели: ,,Преку музиката, сакам да го сменам начинот на кој луѓето ги гледаат работите околу себе. Се надевам дека ќе им дадам иснпирација да почнат да го гледаат светот со љубопитство и восхит.“ Слушнете ја неверојатната изведба на овој млад и талентиран композитор, наречена “Bespoken”.

СПОДЕЛИ
Претходна објава,,14 часа” | МОБ
Следна објаваThere’s a chance – новата песна на Eye Cue
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ