National Geographic објави фотографии на кои е претставен изгледот на „просечните Американци“ во 2050 година. За некои фасцинантна серија фотографии, додека за други проблематична бидејќи навлегува во расните проблеми во САД. Но, сепак ова е само проценка на National Geographic заснована врз моменталните трендови и се поголемиот број на мешани бракови. Без оглед на изгледот, бојата на кожа, формата на очи – луѓето се луѓе!

32

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕднособен стан со свежи идеи
Следна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ