Некогаш е навистина тешко да замислиме дека генетските модификации можат да не следат во секојдневниот живот. Но, да се биде читател можеби тоа нема да го сфати како трагичен предизвик, туку напротив ќе се соочи со невидена леснотија да се замисли дека се наоѓа во големата палата на Westchester County. Веднаш се сетивте на X-man? Таква е идејата на Chad Miller, кој создава графички прикази на мутантско-пријателски корици на класични книги, на кои им додава ласерски очи или канџи, во крајна линија рогови.

0

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајмагичните куќи во светот
Следна објаваФото на денот | Сонот на девојките
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ