Adly Syairi Ramly, од Малезија, ја презентира серијата од Lego-карикатури кои се изработени според членови од најпознатите рок бендови. Како еден од најверните Lego-фанови, Adly Syairi Ramly направи модели на 20 бендови, меѓу кои се: The Beatles, Beastie Boys, Cypress Hill, Joy Division, Foo Fighters…

lego-iconic-bands-20-640x426

lego-iconic-bands-19-640x426

lego-iconic-bands-18-640x426

lego-iconic-bands-17-640x426

lego-iconic-bands-16-640x426

lego-iconic-bands-11-640x426

lego-iconic-bands-12-640x426

lego-iconic-bands-13-640x426

lego-iconic-bands-14-640x426

lego-iconic-bands-15-640x426

lego-iconic-bands-08-640x426

lego-iconic-bands-07-640x426

lego-iconic-bands-06-640x426

lego-iconic-bands-04-640x426

lego-iconic-bands-05-640x426

lego-iconic-bands-0-640x426

lego-iconic-bands-0bis-640x426

lego-iconic-bands-01-640x426

lego-iconic-bands-02-640x426

lego-iconic-bands-03-640x426

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРаскош – Ана Годберсен
Следна објаваАлиса во земјата на книгите
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ