МАРКЕТИНГ

Divian Arts е интернет магазин во Македонија која ја пренесува уметноста во различни облици на читателите и ја претставува креативната страна на животот.
Порталот е проект на тим креативци кој сакаат да ја претставуваат креативната страна на животот.

Порталот започна со работа во април 2011 година и денес е  водечки сајт во Македонија за внатрешно уредување како и меѓу највлијателните портали од областа на модата, книжевноста, културата, дизајнот и секоја од 7-те уметности во Македонија.

Дивиан Артс е креативен тим кој што покрај својот е-магазинот од 2015-та нуди и услуги од типот на:

– водење на маркетинг на социјалните мрежи

– изработување на веб страни

– развој на веб страни

– проектирање на ентериери

– изведба на ентериери

Контакт на contact@divianarts.com