Неделен репертоар на Драмскиот театар (21.04 – 25.04)

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 21.04 до 25.04.2015 ќе имате можност да погледнете една премиера и две претстави кои се на тековниот...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (14.04 – 18.04)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 14.04 до 18.04.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       14.04.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (06.04 – 09.04)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 06.04 до 09.04.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       06.04.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (30.03 – 05.04)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 30.03 до 05.04.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       30.03.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (23.03 – 27.03)

По повод Светскиот ден на театарот, на 27. март (петок) во Драмски театар Скопје бесплатно ќе бидат одиграни три претстави. Целодневната театарска програма ќе започне...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (16.03 – 21.03)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 16.03 до 21.03.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       16.03.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (09.03 – 14.03)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 09.03 до 14.03.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       09.03.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (02.03 – 07.03)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 02.03 до 07.03.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       02.03.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (23.02 – 28.02)

На програмата на Драмскиот театар Скопје од 23.02 до 28.02.2015 се една премиера и четири претстави од тековниот репертоар. Љубителите на театарската уметност ќе имаат...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (16.02 – 21.02)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 16.02 до 21.02.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       17.02.2015 (вторник) | 20.00 претстава:     ...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (09.02 – 15.02)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 09.02 до 15.02.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:      10.02.2015 (вторник)...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (02.02 – 07.02)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 02.02 до 07.02.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       04.02.2015...