Неделен репертоар на Драмскиот театар (26.01 – 31.01)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 26.01 до 31.01.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       27.01.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (19.01 – 24.01)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 19.01 до 24.01.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       20.01.2015...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (12.01 – 17.01)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 12.01 до 17.01.2015 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       14.01.2015 (среда) | 20.00 претстава:...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (23.12 – 27.12)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 23.12 до 27.12.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       23.12.2014 (вторник) | 20.00 претстава:...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (15.12 – 20.12)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 15.12 до 20.12.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       16.12.2014 (вторник) | 20.00 претстава:...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (08.12 – 13.12)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 08.12 до 13.12.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       09.12.2014 (вторник) | 20.00 претстава:     ...

,,Човекот кој го изеде светот” – премиера во Драмски театар

Драмски театар-Скопје в петок (05.12) премиерно ќе ја изведе претставата „Човекот кој го изеде светот“ по текст на германскиот автор Нис-Моме Штокман во режија...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (01.12 – 06.12)

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 01.12 до 06.12.2014 ќе имате можност да погледнете една премиера и две претстави кои се на тековниот...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (24.11 – 29.11)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 24.11 до 29.11.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       25.11.2014 (вторник) | 20.00 претстава:     ...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (17.11 – 22.11)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 17.11 до 22.11.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       18.11.2014 (вторник) | 20.00 претстава:     ...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (10.11 – 15.11)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 10.11 до 15.11.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       11.11.2014 (вторник)...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (03.11 – 08.11)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 03.11 до 08.11.2014 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       04.11.2014 (вторник) | 20.00 ...