Twist Me Bookcase како концепт на полица е навистина 2 во 1 производ: модерно и ретро парче мебел каде што ќе ги складирате Вашите книги. Словачкиот тим со име Mejd Studio предлага складирање преку едноставна структура којашто може да се одржува преку механизам на стегање во средината на самата полица. Единствено конфузно во овој модел е неговата синхронизација со останатиот мебел во еден стандарден дом – дали спрегата којашто потсетува на направа за вршење тортура лесно би се вклопила во обична дневна соба?

1

2

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЧудесна куќа со бајковита идила
Следна објаваВреме е за чај | Prologue Tea Co.
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР