Додека иновативниот свет ги следи линиите на дизајнот, се појавува ANITA полицата со печат на Ricard Mollon – формулирани како зборови кои највеќе асоцираат на неговата колекција полици. Book, Desing и Home се зборовите кои ќе го украсат Вашиот дом и сами ќе говорат за него, како најпопуларен избор меѓу истите. Секоја од буквите се продава поединечно и е достапна за поставување на подот и на ѕидот. Патем, материјалот е транспарентен и обоен во привлечни бои каде дизајн-функцијата на складирање книги добива една нова модерна димензија. Дали ќе ги поставите по еден збор во различни катчиња на домот или во пакет од зборови, останува на Вашиот книжевен вкус.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСуперформула во борбата против рак
Следна објаваThe Favela Painting Project | Со малку боја до голема промена
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР