Дизајн на мебел со традиција од повеќе од 27 години, почнува да создава чуден мебел за комфорт кој повлекува ефект на библиотека, со наслов Big Cozy Books серија. Првично, нивната идеја била прилично здодевна се’ додека малечката ќерка на еден од дизајнерите не предложила „зошто не би направиле дизајн да се чита книга врз книга?“.

Денес, Big Cozy Books е концепт на мебел кој се применува на 350 светски локации. Нивната продавница зрачи со уникатен дизајн и го издржува тестот на идејата кој не познава возрасти. Основната намена на Big Cozy Books е да внесе живост во библиотеките, книжарниците и катчињата за читање во домот се’ со цел да се создаде креативна средина за истражување на светот на книгите.

1

4

5

8

12

13

14

15

16

17

СПОДЕЛИ
Претходна објаваSony World | Најдобрите фотографии
Следна објаваФото на денот | Лет
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР