Destiny’s Child беше позната женска група во 90тите, во која членуваа Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, Michelle Williams и на почетоците и LaTavia Roberson и LeToya Luckett. Добитнички се на многу награди и имале премногу настапи насекаде низ светот. Нивен стилист беше Tina Knowles, мајката на Beyoncé, која секогаш одбираше услогласена гардероба за пејачките, инспирирана од најразлични теми. Ние ги одбравме најлошите.

00

11

13

17

22

29

33

35

44

49

55

56

59

77

88

99

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР