Независно од Вашиот избор на жарн или Вашиот стил на уредување на домот, од базна причина што сте љубител на книгите и го уживате статусот на читател, потребно Ви е катче во домот кое ќе го приспособите на Вашите услови и потреби, а кое ќе гарантира удобност и уживање. Читајте со задоволство, восприемајќи ја хармонијата во домот.

Нашите предлози следуваат во продолжение – може да си позајмите некоја идеја веќе постоечки агол да го преуредите само за Вас или во крајна линија, да оставиме на Вашата креативност да создадете нешто поубаво. Во секој случај, уживањето е загарантирано! И запомнете… она што вежбите го прават на телото, тоа го прави читањето на умот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако го цените времето?
Следна објаваПепел и снег | Најфасцинантната изложба на фотографии
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР