Лондонската твид трка се оддржа на почетокот на мај со повеќе од 600 учесници. Станува збор за т.н враќање во времето на 30тите и 40тите години и стилот на Стара Британија со италијанските Veloce велосипеди и облеките од тој период со препознатливата твид шара. Трката била придружена од јazz бенд кој помогнал да се долови повеќе атмосферата од овие години, пауза со англиски чај и колачиња, како и избор за најдобри бркови. Погледнете.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМали цртани ликови како голема слика
Следна објаваКако го цените времето?
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР