За сите љубители на свеж звук и креативен музички израз – концерт во живо на Енес Беговски во Бар Нагоре!

Енес Беговски е музичар кој свири на инструментот популарен како Hang Drum, a е всушност перкусион инструмент кој припаѓа во групата на идиофони. Звукот на “хангот” многумина го опишуваат како магичен и мистичен, а е вистински раритет да се слушне во живо во Македонија.
За оваа прилика, Енес ќе ни претстави свој авторски материјал со изведба во живо.

На 17-ти Февруари со почеток во 21:30 в посетете го ‘Бар Нагоре’ и прсуствувајте на едно поинакво слушачко патување.
Ексцес фестивал

Бар Нагоре (17.02.2023)
Старт – 21:30
Влез – 100 мкд

ФБ НАСТАН на  Ексцес фестивал©️

НЕМА КОМЕНТАРИ