Топ со пеперутка е многу популарен.

Прекрасниот топ со пеперутка навистина го одзема здивот. Станува збор за вистинско уметничко дело, а секој детаљ на овој горен дел е фантастичен.

Топот со пеперутка е креиран и создаден од брендот Area. Овој горен дел го открива  грбот, а стомакот и градите се скриени од ткаенината која е во форма на пеперутка. Врвот е украсен со кристали.

Овој топ со пеперутка е резервиран за специјални прилики бидејќи навистина е посебен, сам по себе.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ