🚨ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОНЦЕРТОТ НА КАРОЛИНА ГОЧЕВА🚨
Концертот на Каролина Гочева е презакажен за утре, недела (02.10) од 20:00 часот, заради неповолни временски услови !

🎤Старт 20:00 часот, 2ри октомври, руфтоп Скопје Сити Мол
📣Отворање на врати во 19:00 часот
🥁 Влез слободен
🎸Се гледаме во недела !

Програма
19:00 – 20:00 Агни Авшар
20:00 – 21:45 Каролина Гочева
21:45 – 22:45 Константин Влахо

НЕМА КОМЕНТАРИ