Утре на 24-ти септември со почеток во 18.00 ч. во фоајето на Домот на културата ”Браќа Миладиновци” во Струга ќе бидат претставени детски цртежи и слики изработени под менторство на уметникот Милко Нестороски. Ќе бидат изложени вежби преку кои децата ги запознаваат и совладуваат основните ликовни вештини и мотиви, како и нивни лични изразувања.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ