ZARA WANDER & WONDER e новата модна колекција на познатиот моден бренд за најмладите која беше преставена на бајковит начин кој можеби денеска е непоимлив, но сепак идејата е како би требало да изгледа животот на едно дете, безгрижен и ослободден од премногуте обврски кои му се наложуваат со модерниот начин на живот.

Есента е магична самата по себе и им овозможува на децата да уживаат играјќи си во природата која изгледа како сликарско платно во овој период.

Колекцијата е слоевито поставена и се содржи од шарени капути, комфорни џемпери, топли јакнички, а сето тоа надополнето со прекрасни плетени шеширчиња.

Погледнете ја галеријата на фотографии од колекцијата.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР