Во последните неколку години Кина станува една од најважните дестинации каде се пласираат новите модни дизајнерски имиња. Шангај со своите 22 милиони жители е центарот на сите најважни модни случувања.

Ming Ma е новото име кое за неполна година од своето појавување на модното небо, силно блесна, освојувајќи ги и публиката и модната критика. Со своите модни креации овој млад дизајнер внесе нова свежина која беше и како потребна во модниот бизнис.

Во продолжение погледнете ги неговите креации!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР