Од монохроматски, “строги” модели, до оние со шарен принт кој потсетува на лето, palazzo и culotte панталоните оваа сезона се апсолутен хит!

Во топлите денови во овие палацо и кулоти панталони ќе ви биде подеднакво пријатно за седење на работа во работните часови, како и за прошетка низ градот додека ги апсорбирате зраците на сонцето.

Image result for palazzo pantalone

Изработени од мек памук, лен и памучен сатен, тие едноставно дишат со целото тело, имаат прекрасен пад и го прават чекорот многу полесен и комотен.

Image result for palazzo pantalone

Related imageImage result for palazzo pantalone

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправете пролетен `Make Over` во својот дом со Geraldine Tan!
Следна објаваПрограма во Јавна Соба 01.04. 2019
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР