Блејзерите и капути на дворедно закопчување, костуми со три копчиња, кожни јакни и предимензионирани џемпери се главните состојки на новата линија.

Иако во поставката што беше презентирана на Модна недела во Милано, претежно доминираше палетата на потемни бои, можевме да ги видиме акцентите во светли тонови и љубовта која брендот Prada ја има кон принтовите.

Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019

Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019Prada - muška kolekcija - jesen/zima 2019

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМагијата на Фестивалот Ханами во земјата на изгрејсонцето!
Следна објаваВо кои години луѓето се најсреќни?
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР