Copenhagen’s Fall 2019 Fashion Show, во последните години прераснува во сериозно модно случување, и го добива приматот на нова модна прeстолнина. Се повеќе модни, блогери, инфлуенсери и љубители на најновите модни трендови се посетители на ова модно шоу.

Погледнете ги моделите за есен 2019 година.

 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР