Public Room, 15 декември 2018 год. од 12-14 часот

Кои се вредностите на твојот ум?

Разговори и дискусии со Ана COOL (Create Outstanding Original Life)
Работилница за истражување и идентификување на вредностите кои ни недостасуваат, како да ги зајакнеме истите и како да креираме задоволство и исполнетост во сопствениот живот.

Цел на работилницата: Да се подигне свесноста за враќање на вредностите кои ни ја даваат смислата на животот

– Вежба – Препознавање на вредностите кои се избледени во општеството денес?
– Дискусиja – Како да ги поттикнеме вредностите кои ни се значајни, кај луѓето околу нас, во нашата заедница и општеството?
– Потпишување на книгата Бескраен ум

Бенефити за учесниците:

– Идентификување на личните вредности
– Дефинирање на посакуваната визија за својот живот
– Препознавање на значењето на вредностите за достигнување на сопствената среќа
– Зголемување на свесноста за себе
– Разбирање на личната мотивација
– Пронаоѓање на смислата на својот живот

Цена на работилницата: 300 ден.

*Во цената е вклучена и англиско-македонската збирка на мисли/мудрости БЕСКРАЕН УМ

Пријавете се со име, презиме и контакт телефон на annakostovska@yahoo.com

Но и доколку не сте успеале да испратите пријава, присуството е добредојдено.

Ана Јованоска екс Костовска има завршено Економски факултет на универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје на департманот Менаџмент. Постдипломските МБА студии ги завршила на Шилер Интернационалниот универзитет во Ларго, Флорида каде што се здобива со признание за извонредно академско достигнување (Neil Armstrong Award) од страна на универзитет. Неодамна докторира на Економскиот факултет во Скопје на тема: Менување на организациската култура преку промовирање вредности кои поттикнуваат тимско работење.
Автор е на англиско-македонските збирки на мисли/мудрости Бескраен ум и Бескраен поглед.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајпопуларни стилови на фризури!
Следна објаваЕва Херцигова во празничната кампања на Yamamay!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР