Резултат со слика за Piet Hein Eek икеа

Изненадувањата со шведскиот бренд IKEA никако не престануваат. Духот на фнкционалноста и пристапните цени овојпат претставен преку дизајнерската колекција на Piet Hein Eek. Колекцијата вклучува дизајнерски парчиња кои ја експресираат несовршеноста на грубите матријали и ја слават познатата холандска функционалност. Грубите нецелосно обработени детали ќе делуваат пријатно на ентериерот во Вашиот дом.

 

 

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајексплицитен фустан на Zara досега!
Следна објаваПливање во облаци, дали е можно?
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР