Кендал Џенер, Џиџи и Бела Хадид веќе ги носат!

Едно е сигурно – оваа есен, белите чизми се вратени во мода!

Оваа сезона, белите чизми се „must have“. Летото ни ги донесе белите сандали и салонки, а есенската сезоната ни носи бели чизми од кожа до глужд, со остар врв и средна височина на петицата. Така барем велат модерните девојки од Холивуд!

Bele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezone

Ако мислите дека е тешко да се избере вистинската облека со бели чизми – опуштете се!

Познатите девојки како што се Кендал Џенер, Џиџи и Бела Хадид, покажуваат дека белите чизми лесно може да се комбинираат со било која облека – од фармерки до вечерни фустани.

Bele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezone

Важно е чизмите да бидат со остар врв, а петицата може да биде средна или висока, во зависност од вашите желби!

Погледнете некоклку комбинации на познатите дами , кои ќе ви помогнат како да ги стилизирате белите чизми оваа есен.

Bele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezoneBele gležnjače su hit modni dodatak jesenje sezone

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЏиџи Хадид во новата кампања на Мисони – есен 2017!
Следна објаваПарискиот луксуз во “Le Bristol”
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР