Da li ste spremni za novu viziju ljubavi

Одкако официјално беше претставен новиот Miss Dior Eau de Parfum во мај, сите не престануваат да зборуваат за него…

Da li ste spremni za novu viziju ljubavi

Овој волшебн мирис, се очекува во месец септември оваа година, да пристигне на полиците на парфимериите. Во меѓувреме, додека го чекаме следниот месец, можеме да уживаме во кул рекламната кампања и актерката Натали Портман, која е заштитно лице на мирисот. Сега, имате можност да ги видиме сликите и видеото кое се обидува да нè убеди дека овој парфем го заслужува целосното и неподелено наше внимание.Da li ste spremni za novu viziju ljubaviDa li ste spremni za novu viziju ljubaviDa li ste spremni za novu viziju ljubavi

Жив, елегантен и секси, исто како и супер талентираната Натали Портман, новиот Диор мирис и неговиот концепт, се инспирирани од чинот на заљубувањето и традицијата на оваа познатата француска модна куќа.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеколку едноставни идеи за поубав балкон!
Следна објаваRock Wood елегантен материјал за секој дом!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР