Новата Marchesa Resort 2018 колекција, инспирирана е од ликот и делото на американскиот уметник Tony Duquette, дизајнер специјализиран за театар и филм, маестро кој од празниот простор знаеше да креира сцени како од друга планета.

Дизајнерите, колекцијата богата со фустани ја збогатија со 3D цветни украси кои на колекцијата и даваат адекватна доза на гламур. Во самата колекција се наоѓаат и неколку модели кои се резервирани само за црвениот килим, а секако дека тие модели и ја нагласуваат целата колекција.

Фустаните дишат со сензуалност и женственост, а од тоа заклучуваме дека брендот Marchesa одлично ги разбира потребите на современите жени кои го сакаат гламурот и софистицираноста.

Image result for Marchesa Resort 2018

Image result for Marchesa Resort 2018

Image result for Marchesa Resort 2018

Image result for Marchesa Resort 2018Image result for Marchesa Resort 2018

Image result for Marchesa Resort 2018

 

Image result for Marchesa Resort 2018Image result for Marchesa Resort 2018Image result for Marchesa Resort 2018Image result for Marchesa Resort 2018Image result for Marchesa Resort 2018Related imageRelated imageRelated image

 

 

 

 

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОва лето се носат бикини со висок струк!
Следна објаваТука ќе заборавите на сите ваши грижи!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР