Донатела Версаче за новата колекција Versace Resort 2018, инспирацијата ја најде во градот Лос Ангелес.

Related image

Image result for versace resort 2018

Image result for versace resort 2018

LA kao inspiracija za novu Versace Resort 2018 kolekciju

Сите луѓе од модниот свет знаат дека Лос Ангелес поседува еден посебен моден “вајб”. Никаде на улица нема да сретнете такви модни комбинации на стилови какo во Лос Ангелес.  Ако би можеле да го опишеме стилот на жителите на овој град, тој дефинтивно би бил помалку откачен. Прославувајќи го единствениот дух на овој мулти колористичен град и културолошки диверзитет, Донатела Версаче ја прикажа колекцијата стимулирана од креативноста на Лос Ангелес.

Image result for versace resort 2018

 

 

Related image

Image result for versace resort 2018

Уште на прв поглед ќе забележите дека целата колекција има едно треперливо сончево чувство измешано со доза на холивудскиот гламур. Велат дека Донатела го пратила целиот дизајнерски тим во секое модно ќоше на Лос Ангелес, за да го истражат градот и да ги пренесат импресиите на колекцијата, на што поверодостоен начин. Посматрајќи ги модните комбинации на новата Ресорт 2018 колекција, имаме впечаток дека сите неверојатно добро се забавувале креирајќи ја оваа облека!

Image result for versace resort 2018

Related image

Image result for versace resort 2018Image result for versace resort 2018Image result for versace resort 2018

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолку вода треба дневно да пиеме?
Следна објаваФустан украсен со 500 000 Swarovski кристали!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР