Креирана со проткаена елеганција, оваа жонглер маса (Juggler Table) е модерна интерпретација на трпезариска маса, која е дело на студиото Sayar & Garbieh од Бејрут, која е инспирирана од нивната култура, кујна и традиции. Во нивната визија, трпезариска маса е ослободена од било какви непотребни делови и е способна совршено да ја извршува својата главна функција.

Najelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski sto

Се наоѓа на ногарки од бел мермер, а содржи керамички чинии со различни големини и форми, од кои секоја има свое место. Оваа модерна трпезариска маса, брендот Sayar & Garibeh  ја креираа на некој начин како омаж, на нивниот поглед на храната и приказните кои одат со секој оброк.

Najelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski stoNajelegantniji trpezarijski sto

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТелевизор од 500.000 долари!
Следна објаваКомплименти кои секогаш сакаме да ги слушнеме!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР