Гордо сместен на горната западна страна на Менхетен, Waterline Square е новиот неверојатен станбен проект, кој се состои од три стаклени облакодери, со поглед на реката Хадсон и панорамата на Њујорк.

Image result for Waterline Square

Овој станбен проект содржи 263 луксузни станови, со почетна цена од милион долари.

Image result for Waterline Square

Related image

Image result for Waterline Square

Related image

Љубителите на спортот ќе може да уживаат на теренот за тенис, затворениот скејт парк, симулаторот за голф и други погодности, додека фитнес фанатиците ќе добијат прилика да вежбаат во најмодерниот фитнес центар и студио за јога и пилатес.

Мораме да спомнеме дека дел од овој проект е и кетеринг кујната, кугланата, кино салата и посебната сала за организирање на забави.

Related image

Image result for Waterline Square

Единствено што тука нема да можете да имате, е досадата.

Сигурни сме дека ќе ви се допадне и фактот дека дел од овој нов комплекс ќе бидат затворениот базен, џакузито, сауните и купатилата со пареа, каде редовно ќе го минувате дел од своето време.

Related image

Image result for Waterline Square

Ако се оди по планот, овој проект требало да биде завршен во текот на идната година.

Related image

Novi stambeni raj u NjujorkuNovi stambeni raj u NjujorkuNovi stambeni raj u NjujorkuNovi stambeni raj u NjujorkuImage result for Waterline Square

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолекцијата Louis Vuitton cruise 2018 инспирирана од Јапонија!
Следна објаваПрвиот проект од Антонио Гауди се отвора за јавноста!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР