Додека некои луѓе книгите ги чуваат како богатство во застаклените ормани, другите ги чуваат затрпани со прашина на таванатот или во аголот на некоја просторија.

30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom

Ако сте од тие кои постојано бараат едностани начини да го украсат својот животен простор и да го сочувате буџетот, тогаш имаме нов предлог за вас – модерно уредување на домот со книги. Тоа е наједноставниот начин да додадете добар стил во вашиот дом.

Книгите можете да ги искористите на многу начини. Можете да направите мало масиче за кафе, декоративен сталак за свеќи, како рамка за фотографии…

Во нашата галерија погледнете ги предлозите, кои ќе ве инспирираат како да го украсите домот со книги.

30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom30 ideja kako knjige pretvoriti u dekor za dom

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако се носи тантелата оваа пролет!
Следна објаваБез пилотни возила на лондонските улици
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР