Пастелните тонови се нежни, смирувачки и делкатни, со самото тоа се составен дел на секој романтичен енетриер.

Трендовите на бои во дизајнот на ентериерот за оваа година се претставени, a Pantone, апсолутниот лидер во овој секотор, препорачува дека главните бои и нијанси се инспирирани од природата. Покрај тоа што владеат со модната сцена, овие бои идеално се вклопуваат и во нашите домови.

Обидете се да го смислите вашето идеално пастелно опкружување, а додека тоа го работите, погледнете ја нашата галерија  – можеби таа ќе ве инспирира!

Pastelni tonovi za luksuzan enterijer

Pastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijerPastelni tonovi za luksuzan enterijer

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР