Супер моделот Karlie Kloss како Marilyn Monroe во новата реклама на познатиот бренд  Swarovski. Американската убавица ја искористи сцената и настапот од филмот  ‘Gentlemen Prefer Blondes’ каде Marilyn пее ‘Diamonds Are a Girl’s Best Friend’.

Обиколена со група мажи, Karlie носи розе блуза украсена со Swarovski кристали, која е инспирирана од розевиот фустан кој што го носеше Marilyn во оригиналниот филм. Karlie минатата година е именувана за амбасадорка на Swarovski, а сега ги промовира новите обетки, ракавиците и прекрасните ланчиња за следната сезона.

Погледнете го видеото…

СПОДЕЛИ
Претходна објаваSmithsonian | Финалисти на фотографскиот натпревар
Следна објаваПогледнете во Springfield пролет/лето 2017
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР