Кој живее во ананас под морето? Познатиот цртан лик Bob Squarepants. Но сега благодарејќи на Nickelodeon, можете да престојувате во ананасот токму како него, но, не под морето.

Сместен до Доминиканската Република, овој Ананас хотел е наравен од Никелдеон и Ник ресорт Пунта Кана. Вистинските љубители на необичното, можат да резервираат престој за 3800 долари за ноќ, како би уживале во 140 метри квадратниот простор. Замислете неверојатен подводен декор, приватен базен, школка телефон па дури домашно милениче во природна големина. Најдобриот дел? Батлерот кој ќе ви донесе се што ке посакате!

spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-27spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-13spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-21spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-17spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-4spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-1spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-25spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-26spongebob-squarepants-hotel-pineapple-nickelodeon-resort-punta-cana-6

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМал стан со мал буџет и еклектичен редизјан кој инспирира!
Следна објаваЕлегантни чевли со ниска потпетица
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР