Неодамна во престолнината на Англија беше презентиран најновиот модел на луксузниот бренд “Rolls Royse”. Првиот впечаток којшто се добива кога ќе се погледне ова возило е дека тоа е всушност од друга галаксија. Должината на “Rolls Roys Vision 100” изнесува 5.9m што всушност одговара на должина на луксузна јахта. Интересен е фактот што во возилото може да претстојуваат само двајца патници.

Отсуството на инстумент-табла не упатува на фактот дека на возилото не му е потребен возач, туку дека комуникацијата со истото патниците ја остваруваат преку аудио команди. Електрониката е направена на тој начин што таа ги памети омилени дестинации, и доволно ќе биде само да се спомене името на омилениот рестора, клуб или театар. Првокласните материјали од коишто е направена внатрешноста на возилото ќе им овозможат на патниците пријатно возење. Погледнете како изгледа сето ова!

09_p90223101_rolls-royce_vision_next_100

2016_rolls-royce_vision_next_100_0

11_p90223065_rolls-royce-vision-next-100

rolls-royce-vision-next-100-concept-designboom-08-818x546

Rolls-Royce-Vision-Next-100-9

Rolls-Royce-VISION-NEXT-100-30

rolls-royce-vision-next-100-3

Rolls-Royce-103EX-Vision-Next-100-Concept-12

Rolls-Royce Vision 100

rolls-royce-vision-next-100-concept

Rolls-Royce Vision 100

maxresdefault

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Must-have”, statement сандали за лето 2016
Следна објаваПланински куќички низ објективот на Zackk Barazowski
Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР