Фотографот Бен од Германија со само 16 години веќе го пополнува своето портфолио со неверојатни фотографии. Се чини како младиот фотограф сè уште да не се одлучил на што најмногу сака да се посвети, па можеме да видиме и прекрасни пејзажи и градски метеж и урбана средина.

Засега издвоивме неколку убави фотографии, а остатокот од неговата работа можете да го видите тука или пак на Инстаграм профилот.

1 2 3

Processed with VSCOcam with e5 preset

5

Processed with VSCO with e7 preset

Processed with VSCOcam with e5 preset

НЕМА КОМЕНТАРИ