Од првата средба полна со исчекување, до првиот бакнеж, првите изненадувања, па се до почетокот на заедничкиот живот и основањето семејство. Никогаш доста од љубовни приказни искажани преку интересни илустрации. Сите овие моменти за кои живееме се дел од серијалот илустрации на Паскал Кампион кој на совршен начин ја прикажува убавината и суштината на вистинската љубов. А во што е токму суштината на љубовта, ако не во малите, секојдневни нешта?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

СПОДЕЛИ
Претходна објаваRalph Lauren: Колекција за домот
Следна објаваФранција ги има најубавите возови во светот!
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ