МУЗИЧКА ПРОГРАМА / MUSIC PROGRAMME

***
Muzicka_programa
***

Јавна соба на IMM Cologne со изложбата Young Balkan Designers / Public Room at IMM Cologne with the exhibition Young Balkan Designers

BDN_IMM
***

ДЕТСКИ РАБОТИЛНИЦИ / KIDS WORKSHOPS

Сабота/ Saturday 23.01.2016
17:00 – 19:00
Навлаки за перничиња/ Cushion Cover
* Изучување на текстилот, учење на спектарот на бои, боење, користење на контур пасти…
* Learning about textile, learning about color spectra, painting, using contour paste…

Detska_rabotilnica

Facebook event link
……………………………………………………………………………………………………..

Piano

КУРСЕВИ ПО ПИЈАНО И РАЗВОЈ НА ДЕТСКА КРЕАТИВНОСТ /
PIANO COURSES FOR CHILDREN AND CREATIVITY DEVELOPMENT

За деца од 3 до 6 години / For children from 3 to 6 years

Ментори:
Проф. М-р Слаѓана Јовановиќ и М-р Петар Макариевски
Mentors:
Prof.M-r Slagana Jovanovikj and M-r.Petar Makarievski

Прочитајте повеќе / Read more – Пијано Курсеви / Piano Courses

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИскри искрени
Следна објаваМал и стилски стан [29 м2]
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ