Доколку некои sидови во станот ви стојат празни и не знаете што да направите со нив – еве неколку начини како да го решите тој проблем. Тоа што ви е потребно е неколку слики ( можете вие или вашето дете да биде автор) и интересни рамки. Секако добро добедојдени би биле уметнички слики кои сте ги купиле или наследиле, па се до празни рамки или рамки од фотографии.

Тренд во дизајнот на интериерот е – колку повеќе, толку подобро. Хармонијата мора да постои, важно е како вам ви се допаѓа а не на гостите кои со интерес ќе го набљудуваат. Треба sидот да е празен, по можност бел, без никаков декор. На него можете (како и на белото платно) да ставите се што сакате и да создадете такво чувство, кое го има во уметничките галерии.tk-times-a-gallery-wall-made-the-room-1524114640x0c tk-times-a-gallery-wall-made-the-room-1524116640x0c tk-times-a-gallery-wall-made-the-room-1524118640x0c

Markor-style-font-b-living-b-font-room-decorative-painting-murals-restaurant-spring-font-b-framedvintage-interior-with-large-mirror-standing-on-the-floor-also-sideboard-with-many-drawers-amd-framed-painting-on-the-wall-also-elegant-ligh-on-the-back-of-the-grreen-planter-with-whiteframed-wall-art-painting (1)

6a00e54f0365c388340120a676838e970c-800wi

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛондон преку ден наспроти Лондон навечер
Следна објаваМодните трендови за пролет 2016! Дознајте први!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ